Kомпанија НИС поклонила је данас 500 комплета хируршких униформи за запослене у Клиничком центру Србије и новој болници у Батајници. 

У име компаније НИС донацију је представницима Клиничког центра уручио Вадим Смирнов, заменик генералног директора и директор Функције за односе са државним органима и корпоративне комуникације. 

Марко Ерцеговац, директор Ургентног центра, истакао је значај подршке здравственом систему Србије. Компанија НИС је један од озбиљних сарадника и партнера здравства у Србији, рекао је Ерцеговац.

Вадим Смирнов, који се и сам почетком године лечио од корона вируса у Клиничком центру, истакао је да ће компанија наставити да подржава здравство у Србији.

„Без обзира на то колико је била тешка година, НИС ће увек подржавати Министарство здравља у његовој борби са овом заразом. Ми остајемо оптимисти и хоћемо да пошаљемо сигнал да заједно, када подржавамо једни друге, можемо да победимо било који проблем. Такође, желим да захвалим лекарима и другом медицинском особљу на свему што чине у овим данима и да им пожелим да у следећој години имају мање посла и да што више буду са својим породицама“, рекао је Смирнов.

Фото:  NIS (Вадим Смирнов)