Милош Биковић се нашао међу тројицом најуспешнијих младих глумаца у Русији према оцени специјализованог часописа „Билтен филмског дистрибутера“ (Бјулитењ прокатчика) и портала Кино-Театр.Ру. Према подацима ових издања, Биковић спада међу водеће глумце по броју онлајн-прегледа пројеката у којима је он учествовао: успех су му, између осталог, донеле комедије „Слуга“ (2019) и „Хотел Београд“ (2020).

Приликом формирања ранг-листе, у обзир су ушли филмови приказани у биоскопима од 1. јануара 2019. до 30. јуна 2021. који су зарадили преко 10 милиона рубаља, као и серије које су се појавиле онлајн у истом периоду или су приказане на телевизији од 1. јануара до 30. јуна 2021. године.

Прво место на ранг-листи заузео је Александар Петров (српској публици познат по улози у филму „Лед“), док је треће припало Кирилу Нагијеву (сину Дмитрија Нагијева).

24. фебруара 2021. године Милош Биковић је добио руско држављанство. Осим филмова „Слуга“ и „Хотел Београд“, популарност у Русији су му донела и остварења „Сунчаница“ Никите Михалкова, „Духless 2“, „Хотел Елеон“, „Крила империје“, „Лед“, „Балканска међа“, „Магомајев“ и „Кома“.

Фото: инстаграм @bikovic