Капитен јуниорске екипе Црвене звезде, 16-годишњи Владислав Голдин није прихватио предлог енглеског клуба и пожелео да остане у Србији, преносе медији. 

Голдин је испричао да је добио примамљив предлог лондонског клуба Тотенхем, али је одлучио да остане у Београду и игра за Звезду. 

„Били смо на турниру у Италији и играли смо са Тотенхемом. После меча пришли су мени и једном момку, питали нас шта мислимо о томе да одемо у Енглеску. Рекао сам да не могу, јер сам тек стигао у Црвену звезду. Видим себе у првом тиму Црвене звезде. Нисам баш желео да идем у Тотенхем да се опет доказујем“ рекао је 16-годишњи Голдин за медије. 

Дефанзивац Голдин је почео да тренира фудбал у московском Спартаку, а затим се преселио са родитељима у Београд због њиховог посла и заиграо за Црвену звезду. Главни тренер Звездине омладинске фудбалске школе Никола Јелић овако хвали младог Руса: 

„То је талентовани млади фубалер 2004. године рођења, који може да игра на неколико позиција. Основна му је десни бек, али добро се сналази свуда. Постао је капитен захваљујући свом ауторитету. Има све могућности да постане велики играч. Његова се породица преселила у Београд, а Звезда га је приметила. Ускоро смо му понудили уговор по ком не може да оде из клуба без компензације, и верујем да ће играти за главни Звездин тим“, рекао је Јелић. 

Последњих година Звезда је зарадила милионе на продаји играча свог јуниорског тима. Јелић каже да у школи има пуно способних фудбалера који ће кроз пар година вероватно играти у основном тиму. „Траже их други клубови и ја им желим да једном играју у најбољим клубовима Европе. Али волео бих да пре свега наставе у својој Звезди“, рекао је Јелић.