Популарни у Русији српски глумац Милош Биковић данас прима честитке поводом 33. рођендана. Биковићу је већ рођендан честитала заменица председника Комитета Државне думе за међународне послове Наталија Поклонска, коју у Србији зову „Путинова челична леди“.

„Јануар је богат рођенданима талентованих људи, па и рођака, блиских и пријатеља. Срећан рођендан мом пријатељу, талентованом глумцу, редитељу и достојном човеку — Милошу Биковићу! Једном сам отпутовала на Балкан да видим одакле су дошли моји преци и упознала сам се са Милошем… То је човек светлог срца и племенитог карактера! Ценим наше пријатељство и желим му вртоглави успех, срећу и љубав“, написала је Наталија Поклонска на инстаграму.

Милош Биковић је рођен 13. јануара 1988. године у Београду. Руској публици постао је познат након филма Никите Михалкова „Сунчаница“. 2018. године председник Русије Владимир Путин одликовао је Биковића Пушкиновом медаљом за заслуге у јачању пријатељства и сарадње међу народима, за зближавање и међусобно обогаћивање култура нација и народности.